Teknovation Logo
robot

 
  • I sidste uge fra juryen for DIRA Automatiseringsprisen 2021 sammen med øvrige DIRA-medlemmer forbi Engskov. Torsdag gælder det først Danfoss Drives og siden Kamstrup.

14. september 2021, kl. 13:18 

De sidste to nominerede besøges 16/9

Forud for den endelige kåring af vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2021 besøges de tre nominerede. I sidste uge var det Engskov Maskinfabrik i Ringsted. Torsdag gælder det Danfoss Drives i Gråsten og Kamstrup ved Stilling.


I forbindelse med åbningen af årets industrimesse i Herning, den 5. oktober, overrækkes også DIRA Automatiseringsprisen 2021.

Den går enten til Engskov Maskinfabrik, Danfoss Drives eller Kamstrup, der er de tre nominerede fra det oprindelige felt, som juryen for prisen, har nomineret, og nu vurderer på tætteste hold gennem tre besøg hos virksomhederne sammen med øvrige interesserede DIRA-medlemmer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det første besøg var i sidste uge, mens det torsdag gælder først Danfoss Drives i Gråsten og siden Kamstrup ved Stilling. Og har man lyst til at være med, så kan det stadig nåes, oplyser Dansk Robot Netværk, DIRA, og opfordrer interesserede til at tilmelde sig.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik