Teknovation Logo
robot

 
  • Svenske Nikabs stifter Tim Marklund benytter selv firmaets crossere, når han deltager i Piteå Watercross.

14. september 2021, kl. 13:46 

Vandskæreteknologi bag Nikab-crossere

Svenske Nikab er en hurtigt-voksende svensk industrivirksomhed, hvor stifteren Tim Marklund sammen med en sportskammerat fra Motocross-miljøet har overført deres erfaringer til industrielle kompetencer.


Siden etableringen af Norrlands Industrioch Konsult AB, eller bare Nikab, i 2015 er det gået stærkt. Stifteren Tim Marklund har taget en tidligere konkurrent fra motorcross, Adam Thomelius, ind som partner, og i dag beskæftiger de 40 medarbejdere i virksomheden, der påtager sig opgaver over hele kloden.

Konsulentarbejdet er blevet suppleret med smedearbejde, og stadig mere avanceret fremstillingsudstyr. Senest er der suppleret med Waterjet Sweden-vandskæreteknologi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden udfører kreative løsninger, der også er bæredygtige, og gør i det hele taget op med brug-og-smid-væk-filosofien. Løsningerne skal repareres ved nedbrud og holde i mange år. Og i den proces er det godt også at have egen vandskæreanlæg, fremhæver Tim Marklund.

Ved maskinen har virksomheden ansat Johan Ceder, der har årtiers erfaring med netop vandskæring. Han glæder sig over, at den unge virksomhed kan have gavn af hans erfaring, og tager gerne en ekstra tørn, for at løse en ambitiøs opgave, fremhæves det.

"Med vores egen vandskæremaskine kan vi både holde eksisterende løsninger godt i gang, og supplere med reservedele, hvis det er ønsket samtidig med at vi også kan levere stadig mere innovative løsninger," fremhæver Johan Ceder.

Det noterer Waterjet Sweden-CEO Lennart Svensson med interesse:

"Selv om Nikab er en ung virksomhed, og har fremtiden for sig, så vi stolte af at se, at vores maskine også bistår dem med at vedligeholde tidligere leverancer, så de kan holde længere, og glade for at se, at de kan supportere deres kunder hurtigt og effektivt," siger Lennart Svensson. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik