Teknovation Logo
robot

 
  • Med løsningen Servo TIG-robotbrænder er det muligt muligt at få et godt slutresultat ved robotsvejsning, understreger Valk Welding.

30. juni 2021, kl. 17:32 

Servo TIG-robotbrænder til det tynde

Hollandske Valk Welding slår aktuelt et slag for den særlige Servo TIG-robotbrænder, som er optimeret til såkaldt svejsesprøjtfri svejsning i tyndpladematerialer.


Valk Welding, der er direkte repræsenteret med eget salgs- og serviceselskab i Nr. Aaby på Fyn tilbyder løsningen Servo TIG-robotbrænder for fremstilling af emner med koldtråds-TIG-svejsning, hvor man kan opnå perfekte, svejsesprøjtfri svejsninger i tyndplademateriale.

Ved brug af en svejserobot er det ellers næsten umuligt at få et godt slutresultat, understreger Valk Welding. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Løsningens stabilitet og præcision ved koldtrådstilførelsen spiller en afgørende rolle.

Enhver bevægelse i trådfremføringen kan have en negativ indflydelse på tråd positionen i smeltebadet. Valk Welding, der integrerer svejserobotter, har derfor udviklet sin egen løsning, som har bragt robot TIG-svejsning med koldtråd op på et højere niveau, understreges det.

For at forhindre det har Valk-ingeniørerne fundet en løsning ved at reducere afstanden fra trådmotoren til lysbuen. Det har resulteret i robotbrænderen, hvor servodrevet er integreret i brænderen, tæt på lysbuen, hvilket eliminerer slør og trådbevægelser i trådfremføringen og sikrer en konstant præcision og svejsekvalitet, understreger Valk Welding. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik