Teknovation Logo
robot

 
  • Thomas Ulsøe bliver nu administrerende direktør hos Svejsehuset.

25. juni 2021, kl. 13:44 

Thomas Ulsøe nu direktør hos Svejsehuset

Svejsehuset A/S meddeler, at Thomas Ulsøe tiltræder som administrerende direktør i selskabet, hvor han afløser Lars Jakobsen, som vil fortsætte i bestyrelsen og fortsat have det overordnede ansvar for orbitalsvejsning med Orbitalum, mens hoveddelen af hans tid fremover bliver brugt i datterselskabet Ro-Buddy ApS.


Thomas Ulsøe tiltræder som administrerende direktør hos Svejsehuset, meddeler selskabet.

Thomas Ulsøe har en længere baggrund i svejseindustrien med sig, og har før været hos Esab og Lincoln Electric. Thomas Ulsøe ser derfor frem til fortsat at hjælpe brugerne med at få det meste ud af deres svejsning og vil desuden have fiberlaserskæring og salg og markedsføring af disse maskiner i fokus hos Svejsehuset. 

Han afløser den hidtidige direktør Lars Jakobsen, som dog vil fortsætte i bestyrelsen, ligesom han fortsat vil have det overordnede ansvar for orbitalsvejsning med Orbitalum. Hoveddelen af hans tid vil fremadrettet blive brugt i Ro-Buddy, som også udspringer af Svejsehuset og laver softwareløsninger til deres RBCobots, men nu er blevet et selvstændigt selvskab med 6 ansatte.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik