Teknovation Logo
robot

 
  • AVN Pladetekniks direktør Christian Madsen ser frem til at mødes personligt med kunderne igen, og er klar, når det 5. til 7. oktober går løs med hi '21 i Herning.

10. juni 2021, kl. 10:38 

Udstillere ser frem til det personlige møde

En række udstillere på den kommende hi 2021 glæder sig til at til at møde kunderne personligt, når messen åbner i MCH-Messecenter Herning, den 5. til 7. oktober.


Når industrien 5. til 7. oktober inviteres inden for i Herning til hi '21, vil en række udstillere fremvise løsninger inden for industriel automation og robotter, over maskiner og øvrigt produktionsudstyr såvel som transmissionsteknik, pumpeteknologi, hydraulik og meget mere. Der bliver således mulighed for at hente inspiration og netværke på tværs af brancherne, og hos udstillerne fornemmer arrangørerne nu en forventningens glæde og en boblende optimisme; mange glæder sig til at møde kunderne ansigt til ansigt og få en bedre dialog med dem, end de har kunnet under Covid-19-risen, fremhæves det:

Én af de udstillere, der ser frem til at mødes ansigt til ansigt på hi-messen, er AVN Pladeteknik A/S:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Under coronakrisen har vi som alle andre benyttet os af Zoom og Teams. Vi har været ude hos kunderne på serviceopgaver, men det har ikke været muligt at aftale kaffemøder og høre lidt mere konkret om, hvordan det går, og hvad de har behov for. Vi glæder os til nu igen at møde både nye og gamle kunder på hi-messen og vise, hvad vores maskiner kan. Det personlige møde giver en helt anden form for kundekontakt," siger direktør Christian Madsen, AVN Pladeteknik, og supplerer:

"Lige nu har mange af vore kunder meget travlt. Derfor er begyndelsen af oktober et godt tidspunkt at være på messe. Jeg fornemmer, at kunderne er parat til at investere i nyt grej i takt med den øgede efterspørgsel".

Netop det personlige møde ser man også frem til hos Technicon ApS og Beckhoff Automation ApS:

"Vi glæder os til at møde kunderne live på messen. Vi har nærmest kriller i maven for at præsentere det nyeste indenfor modulær automation. Vi har haft masser af Teams-møder, men det er noget helt andet at have en dialog med kunderne face to face. Det, at man sammen med kunden kan se og røre ved produkterne, giver en mere levende dialog, som vi ikke i samme grad har kunnet føre i coronaperioden," siger direktør Casper Hansen, Technicon.

"Under Coronakrisen har vi i høj grad manglet den direkte kundekontakt. Den glæder vi os til få genetableret på hi-messen. Vi har selvfølgelig benyttet os af digitale mødeværktøjer. Men det er svært på de digitale medier at brainstorme med kunder. Lige lave en håndskitse, se hvad de roder med ovre i hjørnet og måske gå ned i produktionen og prøve noget af. Den snak skal vi have igen med kunderne, og den begynder i Herning," supplerer direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media