Teknovation Logo
robot

 
  • PVD-belagte gribere kan anvendes igen og igen, fremhæver Cemecon.

9. juni 2021, kl. 15:52 

Mangedobler metalliske griberes levetid

Cemecon Scandinavia A/S ser også muligheder i den øgede automatisering med robotter, og fremhæver, at en PVD-belægning af de metalliske gribere kan mangedoble deres levetid.


Robotautomation er en af de globale tendenser i kraftig udvikling og har nu yderligere accelereret under Covid-19-krisen, konstaterer Cemcecon.

Anvendelsesmulighederne er praktisk set ubegrænsede og udnyttelsen er afgørende for at styrke industriens konkurrenceevne og opbevare produktionen og arbejdspladser i Europa.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De gribere, som robotter er udstyret med for fysisk at kunne udføre opgaver, holde og flytte på ting, bliver udsat for slid, korrosion og andre påvirkninger, som reducerer deres levetid og begrænser anvendeligheden.

En hård keramisk PVD-belægning kan mangedoble levetiden på metalliske gribere. Ud over slidstyrken sikrer den også korrosionsbestandighed, forhindrer rivninger og eliminerer partikeldannelsen, som eksempelvis er afgørende for anvendelser i fødevare- og medicinalindustrien, især i renrums-produktion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media