Teknovation Logo
robot

 
  • Ikanos Michael Jørgensen sammen med Maja Revsbech Oxholm Rasmussen ved en af Hammel Plasts mest travle og robotautomatiserede Arburg-sprøjtestøbemaskiner, som Ikano har leveret finansieringen til.

7. maj 2021, kl. 11:16 

Hammel Plast godt på plads i større rammer

teknovationNr. 5 - 2021   Hammel Plast A/S var egentligt to virksomheder. Dels et værktøjsmagerfirma og dels en plastfabrik. I en moderne bygning, opført til formålet, er det hele nu smeltet sammen til én enhed, og firmaet er vokset markant de seneste år, med sprøjtestøbning af både mindre og store emner.


Det var et spring af de helt store, da direktør Maja Revsbech Oxholm Rasmussen tog initiativ til at samle aktiviteterne og opføre en fabrik til de hidtidige to virksomheder, og skabe Hammel Plasts fremadrettede identitet.

”Det er ikke billigt at bygge selv, og slet ikke, når der blev bygget til fremtiden,” siger Maja Revsbech Oxholm Rasmussen til Teknovation. Hun driver i dag virksomheden sammen med forældrene, stifter Bent Revsbech Pedersen og Anni Oxholm Pedersen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vender man situationen om, så var der bare ikke rigtigt noget alternativ. Kunderne i dag forventer samarbejdspartnere med de rette ressourcer og den nødvendige kapacitet, og siden vi flyttede til de moderne rammer har firmaet øget antallet af sprøjtestøbemaskiner til nu 14, og med fortsat mulighed for at sætte flere ind,” fortæller Maja Revsbech Oxholm Rasmussen.

Hun er merkantilt uddannet, men naturligt også præget af altid at have været med i familievirksomheden, der udspringer af Bent Revsbech Pedersens baggrund som værktøjsmager. Hun var med til at igangsætte de første sprøjtestøbemaskiner, dengang hvor fremstillingen af forme var det væsentlige. I dag er det så kunderne i sprøjtestøbehallen, der dominerer omsætningen:

”Man kan ikke sige, at det ene er vigtigere end det andet. Der ville ikke være så meget behov for værktøjsmager-kompetencerne, hvis ikke vi også havde sprøjtestøbemaskinerne i dag, som tidligere. Og omvendt, så er det vores formværktøjskompetencerne, der i høj grad sælger sprøjtestøbningen,” påpeger anden generation, der har en stærk tro på den fremadrettede strategi.

Læs hele den spændende i online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik