Teknovation Logo
robot

 
  • Vinderne af den første hi Sustainable Development Award, der overraktes ved hi ' 19 blev Visblue (i midten). Her er de fotograferet i selskab med MCH-direktør Georg Sørensen (t.v.), og IDA-formand Thomas Damkjær Petersen (t.h.). (Foto: MCH/Lars Møller)

19. april 2021, kl. 10:16 

DI og Fremstillingsindustrien bakker op om hi Award

Når der for anden gang uddeles hi Sustainable Development Award, der tager udgangspunkt i FN's 17 mål for bæredygtig udvikling, bliver det denne gang med DI og Fremstillingsindustriens opbakning til uddelingen.


Der skal tænkes grøn omstilling og tænkes mere bæredygtigt. Det er idéen bag hi Sustainable Development Award. Prisen tager udgangspunkt i FN's 17 mål om bæredygtig udvikling og blev første gang uddelt på hi-messen i 2019.I år, den 5. til 7. oktober er der igen messe i Herning, og denne gang DI og Fremstillingsindustrien valgt at bakke op om prisen ved at sponsere awarden og de 50.000 kroner, som vinderen modtager, oplyser hi-messens projektchef Mona Jakobsen:

"Idéen bag hi Award er at sætte fokus på FN's 17 verdensmål ved at sætte fokus på de virksomheder, der gør en særlig indsats for at integrere bæredygtig udvikling. Vi håber, at prisen kan være med til at sætte yderligere fokus på grøn omstilling i branchen, og derfor glæder det os meget, at vi har fået DI og Fremstillingsindustrien til at bakke op om prisen," siger Mona Jakobsen.

Det er planen, at overrækkelsen af prisen sker ved TechnoMania-eventet den 6. oktober. Her har Fremstillingsindustrien en stand, ligesom man også her i tæt samarbejde med Dansk Robot Netværk, DIRA, og MADE, og her stiller skarpt på bæredygtighed, digitalisering og automation.

"Yderligere glæder vi os til at være med til at afvikle Eksportkonferencen, der afholdes på hi-messens åbningsdag 5. oktober 2021. Her vil fokus være på eksport til Tyskland. Åbningen af eksportkonferencen foretages af Lykke Friis, direktør for Tænketanken Europa, mens der vil være indlæg fra blandt andre Det Tyske Handelskammer, Dansk Industris tyske kontor og Beckhoff Automation," siger .Jacob Kjeldsen, og fortsætter:

"Til sidst skal det nævnes at DI også støtter op omkring Danish Export Associations fællesstand, hvor virksomhederne med fordel kan udstille. Vi satser stort i år, og vi glæder os til at mødes på hi-messen," siger Jacob Kjeldsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik