Teknovation Logo
robot

 
  • 40-årsjubilæet markeres blandt andet med et AVS Danmark-jubilæumslogo.

14. april 2021, kl. 14:48 

40 år med AVS Danmark

AVS Danmark ApS hejser flaget i Hedehusene den 4. maj, for at markere virksomhedens 40-årsjubilæum.


Tilbage i 1981 blev AVS stiftet af Kjeld Bagger som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri med løsninger og komponenter indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed.

AVS Danmark har igennem årene samarbejdet med markedsledende producenter på områderne, der råder over de seneste teknologier. Produkterne er CE.mærkede, produceret efter internationale standarder og lever op til de strenge krav til kvalitet, design, udvikling og produktion.

Igennem de snart 40 år har AVS ligeledes samarbejdet med en række førende danske institutioner, organisationer, foreninger og netværk inden for blandt andet automatisering og miljøteknologi, og herigennem tilstræbt at være en solid og stærk spiller, der kan yde den bedste rådgivning og service til kunderne, fremhæver virksomheden, der i forbindelse med det forestående jubilæum også sender en tak til netop disse samarbejdspartnere, såvel som firmaets kunder, øvrige forretningsforbindelser og ikke mindst medarbejderne for tillid og loyalitet igennem de 40 år. Virksomheden ser frem til at fortsætte samarbejdet, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik