Teknovation Logo
robot

 
  • Dorner fremstiller conveyors med tilbagetræk, der egner sig godt, hvor pladsen ellers er trang, fremhæver den danske forhandler, AVS Danmark.

Teknovation nr. 4/2021

Conveyor med tilbagetræk

Når pladsen er trang, så kan en conveyor med tilbagetræk være løsningen, påpeger den danske forhandler af Dorners løsninger, AVS Danmark.


Conveyors med tilbagetræk kan øge fleksibiliteten, når pladsen er begrænset, og udstyr og maskiner derfor ikke altid lige tilgængelige.

Det har Dorner opmærksomhed på, fremhæver den danske repræsentant, AVS Danmark, Hedehusene, og fremhæver producentens transportbåndsløsninger med tilbagetræk. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En conveyor med en tilbagetrækkelig ende består af en ramme, der trækker sig sammen eller udvider sig via skinner. Funktionen kan gentages med sekunders mellemrum og med stor præcision og bruges ofte til at skabe en gennemgang for medarbejdere, der skal have adgang til et område, der er blokeret af maskiner. Det er mere sikkert end at forsøge at kravle under eller over udstyret, fremhæver AVS Danmark.

Der er heller ikke behov for at lukke hele processen ned, transportbåndet kan sagtens fortsætte med at køre, mens enden trækkes tilbage, da en monteret luftcylinder sikrer, at produkterne ikke falder af, oplyses det videre.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik