Teknovation Logo
robot

 
  • Hvor er industrien i den bæredygtige omstilling, og hvilken retning går udviklingen? Det diskuteres blandt andet ved webinaret 15. marts.

17. marts 2021, kl. 14:26 

Hurtigere bæredygtig omstilling af industrien

Industriens Fond og ATV har udviklet en bæredygtighedsbaseline for industrien med fem indikatorer, der skal gøre omstillingen konkret og operationel. Webinar 15. april præsenterer og diskuterer modellen med deltagelse fra blandt andre Head of Technology, Innovation Lab 2, hos Grundfos, Christian Rasmussen.


En netop lanceret bæredygtighedsbaseline for industrien skal gøre det muligt at gå fra at tale om den bæredygtig omstilling til at måle den.

Det fremhæver Industriens Fond og Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, der ligger bag. 

Nærmere bestemt opsættes der med baselinen konkrete målsætninger, der kan følges over tid, herunder 'hvad effekten har været', 'hvad virker' og 'hvor skal der sættes ind'.

Ved webinaret 15. april går deltagerne i dybden med udgangspunktet, at bæredygtig produktion er en unik mulighed for at styrke industriens konkurrenceevne, men samtidigt er et området, der er komplekst og ofte svært at gå til.

For hvad dækker ’bæredygtig produktion’ over, hvordan måler vi udviklingen og hvordan vurderer vi nye initiativer og tiltag?

Blandt andet præsenterer Head of Technology, Innovation Lab 2, Grundfos Holding A/S, Christian Rasmussen, mulighederne med indlægget: 'En baseline for industriens bæredygtige omstilling'.

Dertil byder akademidirektør for ATV, Lia Leffland, og direktør for Industriens Fond, Thomas Hofman-Bang, ind med inspark på dagen, der afrundes af en paneldebat.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik