Teknovation Logo
robot

 
  • Svejsesømmen bliver optimal, når man træffer de rette forberedelser, for at den perfekte søm lykkes, og iøvrigt tager væsentlige del-elementer i betragtning - også efter svejsning - fremhæver Hoffmann.

5. marts 2021, kl. 08:18 

Optimalt når manuelt kombineres med automatiseret

Mange løser mindre reparationer af komponenter såvel som komplekse svejsearbejder – manuelt såvel som automatiseret. Både ved afkortning og sammenføjning gælder der følgende, at det er blandingen af forberedelser og opfølgning, der tæller, fremhæver Hoffmann Group.


Hoffmann Group har en række tip, som man løbende distribuerer til sine kunder. Aktuelt gælder det ved blandt andet svejsning, afkortning og efterfølgende slibning samt polering.

Og her opsummeres det, at de vigtigste fakta handler om svejsesømbehandlingen, så sømmen ikke bliver et nødstilfælde. Find ud af, hvilke forberedelser, der er nødvendige for at den perfekte søm lykkes, og hvad der skal tages i betragtning efter svejsning.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Svejseopgaver er designet forskelligt afhængigt af arbejdspladsen – størrelsen på de emner, der skal sammenføjes, kan variere såvel som deres form eller materialeegenskaber.Emner, der skal svejses, skal dig altid være omhyggeligt klargjort, og den færdige søm skal bearbejdes, understreger Hoffmann.

Det er fordi svejsesømme ikke kun skal holde længe. I de fleste tilfælde skal de være visuelt tiltalende og glatte for at undgå skader. Som erfarne operatører i det industrielle miljø ved brugerne, at geometrien og dermed svejseprocessen også spiller en central rolle med henblik på de dynamiske belastninger på den færdige komponent.

De vigtigste fakta handler om svejsesømbehandlingen, så sømmen ikke bliver et nødstilfælde.

Se mere i de aktuelle tip ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik