Teknovation Logo
robot

 
  • Scape-CEO Søren Bøving-Andersen og Techicon Channel Sales Manager Henrik Christensen Corona-godkender her det aktuelt indgåede samarbejde.

15. februar 2021, kl. 08:36 

Technicon og Scape i samarbejde

En større udbredelse af robotteknologi til fremstillingsindustriernes mange danske virksomheder er udgangspunktet for et samarbejde mellem Technicon ApS og Scape Technologies.


Technicon ApS og Scape Technologies A/S har aktuelt indgået et samarbejde, hvor de i fællesskab vil søge at øge antallet af robotinstallationer i landets fremstillingsvirksomheder.

"Til trods for at meget automationsudstyr i dag er så effektivt og kommet så langt ned i pris, at det ofte er tilbagebetalt på under 12 måneder, holder især mindre og mellemstore produktionsvirksomheder igen med investeringer i produktivitetsfremmende produktionsteknologi. Det vil vi bidrage til at ændre, så mulighederne udnyttes," siger CEO Søren Bøving-Andersen, Scape Technologies, der henviser til at den tendens er blevet bekræftet i en analyse fra IDA.

IDA-rapporten dokumenterer, hvad blandt andet Dansk Metal tidligere har påpeget: Danmark har et stort produktionsteknologisk potentiale – og det hæmmer produktiviteten og risikerer at koste dyrt når verden atter åbner op og når udenlandske konkurrenter med lavere lønomkostninger vil kæmpe om markedsandelene.

De manglende danske investeringer i udstyr, der kan fremme konkurrencekraften, risikerer at blive en alvorlig vækstmæssig vækstbremse på den anden side af Covid-19, advarer Technicon-CEO Casper Hansen:

"Danmark er verdenskendt for sit robotmiljø. Samarbejdet mellem to af branchens mest markante spillere vil ikke alene styrke hele økosystemet. Det kommer i høj grad også produktionsvirksomhederne til gavn, at vi kan præsentere endnu flere modulære løsninger, der er enkle at implementere og som gør mindre og mellemstore virksomheder mere agile og skalerbare," siger Casper Hansen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik