Teknovation Logo
robot

 
  • "Vi har virkelig prøvet at rykke hurtigt og eksekvere en masse, så vi er lykkedes med at gå fra en idé til et salg – og en meget tilfreds kunde – på kun otte måneder. Det er en svær øvelse, når man arbejder med hardware. Næste skridt er at komme ud over landets grænser og sælge internationalt - og det skal allerede ske i år,” udtaler de to co-founders (f.v.), Thomas Terney og Anders Sandfuss, ifølge Industriens Fond.

3. februar 2021, kl. 12:24 

Vinder af Danish Tech Challenge 2020 fundet

Vindereren af Danish Tech Challenge 2020 og dermed modtager af Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kroner er virksomheden SwimCam. Kronprins Frederik var endnu en gang en del af prisoverrækkelsen med en præsentation online.


SwimCam har udviklet et undervandskamera, der kan hjælpe svømmere og svømmetrænere til at forfine teknikken med et forsinket livefeed direkte fra bassinet.

Blandt andet er firmaet gået i dybden med at skabe et kamera, der er nemt at anvende, så det kan indgå som et almindeligt element i den daglige træning. Dette i modsætning til de eksisterende og mere komplicerede løsninger, som aldrig kommer ud af redskabsrummet, fremhæves det.

I alt har 20 virksomheder været med i Danish Tech Challenge i løbet af det forgangne år. Alle med spændende produkter og et engagement på et meget højt niveau, fremhæver arrangørerne.

Med sejren kommer SwimCam i fint selskab med de tidligere vindere fra Nordic Power Converters, MedTrace, Bifrost Communications, HydroPen, MiWire og Pentalock.

"Evalueringer fra tidligere år viser, at mange af virksomhederne klarer sig godt, og det håber vi selvfølgelig også at både SwimCam og de øvrige af årets deltagere kommer til,” udtaler bestyrelsesformand i Industriens Fond, Sten Scheibye, i forbindelse med det afsluttende arrangement.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik