Teknovation Logo
robot

 
  • RoBuddy-teamet omfatter fra venstre: Theis Hagen Ravn-Sørensen, Casper Grønne Christensen, Lars Jakobsen og Jes Peter Jessen.

2. februar 2021, kl. 14:58 

Svejsehuset etablerer RoBuddy-søsterselskab

RoBuddy er pr. 1. februar etableret som et selvstændigt selskab, og hermed søsterselskab til Svejsehuset A/S, som robotvirksomheden udspringer af. Da aktiviteten er gået fra at være en underforretning af Svejsehuset til nu at kunne stå på egne ben. 


Lars Jakobsen er en stolt nyudklækket CEO for det nu selvstændige RoBuddy ApS, meddeler han i forlængelse af etableringen af selskabet

Robotvirksomheden har de seneste år i Svejsehuset A/S, som fremadrettet er et søsterselskab, vokset støt, og har udviklet brugervenlige svejseløsninger ved brug af Universal Robots Cobots UR5E og UR10E, hvilket har ført til en i dag fyldt ordrebog, et voksende antal ansatte, statslig investering og hertil en innovationspris i ryggen, fremhæver han:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”RoBuddy skal være et internationalt brand, hvad angår brugervenlige løsninger til svejsning med Cobots, og det er vi godt på vej med at blive,” siger Lars Jakobsen og fortsætter:

”Allerede i januar 2020 modtog RoBudd IDA-prisen 4.0, og set i det lys er det et naturligt skridt, at vi nu laver et søsterselskab”.

RoBuddy producerer svejserobotter, som kan automatisere de manuelle svejseprocesser og effektivisere produktionen med cirka 50 procent, fremhæver Lars Jakobsen videre. Det unikke ved teamet bag RoBuddy er kombinationen af mange års erfaring fra svejsebranchen og virksomhedens egen udvikling af den software, som styrer svejserobotten, anfører han videre:

”Vi har i denne proces søgt og modtaget støtte fra Innovationsfonden, som over de næste 12 måneder støtter udviklingen af RoBuddy til at blive markedets bedste løsning til TIG- og MIG-svejsning,” siger Lars Jakobsen, og fortsætter:

”Vores mål er at levere +100 systemer om året. Lige nu er vi fire medarbejdere, men skal efter planen være mellem 8 og 9 ansatte om 12 måneder,” siger Lars Jakobsen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media