Teknovation Logo
robot

 
  • Kleeline-løsningerne inden for elektriske inline-aktuatorer er nu en del af Klee-produktprogrammet.

26. januar 2021, kl. 11:26 

Elektriske inline-aktuatorer

Brd. Klee A/S introducerer aktuelt Kleeline-løsninger inden for elektriske inline-aktuatorer i produktprogrammet.


I Klee-produktprogrammet er senest tilføjet Kleeline-løsninger inden for elektriske inline-aktuatorer til blandt andet hæve-, sænke-, løfte- samt tryk- og trækfunktioner samt til positioneringsopgaver.

In-line aktuatorerne drives af en permanentmagnetmotor med planetgear. Ved at anvende planetgear frem for snekkegear får man en slank model, som kan indgå i en række applikationer, hvor det ikke er muligt at tilpasse andre former for aktuatorer.

Blandt argumenterne for at brugerne skal vælge Kleeline fremhæves det, at Limit Switch er standard, hvorved afbrændte motorer og fastkørsler kan undgåes, ligesom den indbyggede Limit Switch kan tilbydes til flere forskellige styringer med analog eller digital indgang, samt 1 til 4 aktuatorer synkront. Der er mulighed for indbygget overstrømsbeskyttelse i aktuatoren, hvorved en simpel drift kan klares uden brug af ekstern styring, og Kleeline tilbydes som standard i aluminium eller AISI316 rustfast stål i gennemtestede kvalitetsmaterialer og tæthedsklasse IP67M som standard. Alle aktuatorer bliver testet og kontrolleret inden afsendelse.

Se mere om udvalgeet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik