Teknovation Logo
robot

 
  • Covid-19-krisen i særdeleshed, og den almindelige udvikling iøvrigt har gjort det oplagt at frasælge TI AB, fastslår administrerende direktør Juan Farré, Teknologisk Institut.

20. januar 2021, kl. 10:08 

Teknologisk Institut frasælger TI AB

Teknologisk Institut meddeler, at man har frasolgt datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige, TI AB, der er en af de største leverandører til det professionelle marked inden for kursus- og uddannelsesvirksomhed i Sverige.


TI AB, der igennem de seneste år har været igennem en både markedsmæssig og organisatorisk udvikling, hvor aktiviteterne har fået mindre sammenhæng med de tilsvarende aktiviteter i Danmark, er frasolgt.

"Frasalget af TI AB gældende fra 1. januar 2021 sker efter fælles aftale med de to ledende kræfter i TI AB. Frasalget sker med alt mulig tillid til, at det nye ejerskab er det rette til at fortsætte den udvikling af kursus- og konferenceforretningen, som har været i fokus de seneste år," siger administrerede direktør Juan Farré, Teknologisk Institut.  

Købere er duoen Josua Falck, der siden 2018 har bestredet posten som VD for TI AB, og Birgitta Olausson Korpi, der har været økonomichef ved TI AB sammenlagt 19 år i perioden fra 2001 til 2007 og igen fra 2008 til nu.

Begge har de en baggrund inden for kursusbranchen generelt og specifik hos TI AB. Selskabet har fortsat kontorer i Stockholm og Göteborg, og vil drive virksomheden videre under navnet SIFU AB. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik