Teknovation Logo
robot

 
  • At uddanne diplomingeniører med de særlige, efterspurgte praksisnære og erhvervsrettede diplomingeniørkompetencer er en central del af DTU’s ambition om at levere Europas bedste ingeniøruddannelse, fremhæver rektor Anders Bjarklev, der glæder sig over at kunne byde velkommen til instituttet.

7. januar 2021, kl. 10:48 

Engineering Technology erstatter DTU Diplom

DTU Diplom har har skiftet status fra et center for diplomingeniøruddannelse til et institut med navnet DTU Engineering Technology, meddeler DTU. 


DTU Diplom har pr. 1. januar skiftet navn til DTU Engineering Technology, Institut for Ingeniørteknologi og -didaktik.

Instituttet arbejder med teknologimplementering i praksis inden for et bredt spektrum af ingeniørfagligheder og vil også under det nye navn spille en stor rolle i uddannelsen af diplomingeniører på DTU, fremhæver universitetet.

Konstitueret direktør, Malene Kirstine Holst, fremhæver, hvorledes at teknologiimplementering og innovation er centralt for DTU’s virke og for den forskel, som DTU gør for samfundet. DTU Engineering Technology bidrager til dette med et særligt fokus på praksismødet.

Engineering Technology er den term, som bruges internationalt om det praksisrettede og anvendelsesorienterede inden for ingeniøruddannelse og teknisk forskning. Og instituttets særlige faglighed vil netop være praksisnær anvendelse, udvikling og implementering af ingeniørmæssige teknologier. Desuden rummer institutnavnet den strategiske ambition om etablering af et fagmiljø inden for ingeniørpædagogik og -didaktik, påpeger hun.

Instituttet har adresse på DTU Ballerup Campus, der rummer dedikerede faciliteter til hands-on-laboratorieundervisning, integrerede projektforløb med undervisere om udvikling og prototyping samt udviklingsprojekter med SMV’er.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik