Teknovation Logo
robot

 
  • For Frecon har arbejdet med WeldingDroid i forbindelse med GenstartNu været et projekt, som gør det lettere at få andre SMV'er i tale. Fra WeldingDroid Kevin Christensen lyder også tilfredshed med forløbet.

3. december 2020, kl. 10:34 

WeldingDroid med i Frecons GenstartNu-pulje

Ingeniørfirmaet Frecon har blandt de første kunder i en GenstartNu-pulje, finansieret af Industriens Fond, WeldingDroid, som er kendt fra DR-programmet ”Løvens Hule”, og har investorerne Jesper Buch og Jacob Risgaard bag sig. Op mod 100 yderligere SMV’er vil få en teknisk hjælpende hånd fra Frecon i 2021 med tilskudspuljen.


GenstartNu-initiatvet blev lanceret af Industriens Fond i foråret, da Covid-19-krisen var på sit højeste, hvor pengene blev sat ind for at styrke danske SMV’ers konkurrenceevne. 40 SMV'er inden for teknisk rådgivning møder i den forbindelse Frecon, og enyderligere tilskudspulje muliggør, at ingeniørvirksomheden i 2021 vil komme op på at have hjulpet samlet op mod 100 SMV’er med tekniske udfordringer og innovationsprojekter.

”Vi er utroligt glade for den tillid, som Industriens Fond har vist os på dette projekt, og vi har allerede oplevet den positive effekt for mange virksomheder. De kommer mere toptunede videre og får nye muligheder indenfor rækkevidde. Derfor er vi også meget begejstrede for, at vi nu får muligheden for at tilbyde vores assistance til endnu flere,” siger Frecon-CCO Michael Elefsen.

WeldingDroid er en af de 40 fra første pulje, og salget af deres automatiserede svejsemaskiner kunne godt mærke Covid-19-krisen. Derfor gav rådgivningstimerne fra Frecon et godt indspark på rejsen mod fortsat stigende vækst, fortæller WeldingDroid-direktør Kevin Christensen:

”Frecons dokumentation og lasteevneberegninger viste os, at vores svejsemaskine faktisk kan svejse op til mellem 300 og 400 kilogram tungere rør end hidtil antaget. Det stiller jo vores opfindelse i en langt mere fordelagtig position og kan forhåbentlig også hjælpe os i vores salgsarbejde,” fortæller Kevin Christensen.

WeldingDroid-casen har for Frecon derfor været med til at skyde den aktuelle genstartNU-pulje succesfuldt i gang, og Michael Elefsen peger på, at arbejdet med en investeringsdarling som WeldingDroid, hvor Jesper Buch og Jacob Risgaard også er overbeviste om, at de har fat i en fed forretningsidé med en innovativ svejsemaskine, er noget, der giver opmærksomhed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik