Teknovation Logo
robot

 
  • Iglidur Expert gør det muligt at finde det rette smørefri Iglidur-materiale, såvel online som offline, uanset om de er fremstillet ved 3D-print, sprøjtestøbning eller fra stangmateriale, fremhæver Igus.

24. november 2020, kl. 15:44 

Kompakt offline-konfigurator fra Igus

Igus' Iglidur offline-konfigurator-prøvekasse skal gøre det nemmere for brugerne, at finde det rette Iglidur-glidelejemateriale for deres individuelle anvendelse, fremhæver den tyske producent.


Lille, kompakt og smart: Det beskriver Iglidur-offline-konfiguratoren fra Igus:

"Med prøvekassen kan brugerne nemt og hurtigt finde det rette Iglidur-glidelejemateriale for deres individuelle anvendelse" forklarer Stefan Loockmann-Rittich, der er leder af Iglidur-glidelejedivisionen hos Igus GmbH. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Brugerne har diverse skabeloner til rådighed, som placeres over de forskellige materialer. For eksempel, hvis man behøver et glideleje med høj temperaturmodstand, anbringer han den passende skabelon over bøsningerne så den filtrerer materialerne.

Andre egenskaber som "høje belastninger", "snavsede miljøer" eller "kemisk resistens" kan også anbringes over glidelejerne med skabelonerne indtil der er fundet et passende materiale. Med Igus' aktuelle mere kompakte version kan brugerne nu se hvilke materialer der er tilgængelige til frit design som stangmateriale. Herudover tilbydes nu også 3D-printservice og 3D-printmaterialer af produktion af prototyper og små batches.

"I den nye konfigurator har vi begrænset os selv til 39 af vores 57 Iglidur-materialer, der anvendes i de fleste glidelejeapplikationer", siger Loockmann-Rittich, og fortsætter:

"Ved samtaler med kunder og interesserede parter har vi kun mødt positive oplevelser med den praktiske kasse indtil nu. Da konfiguratoren gør langvarigt indtryk og kan konsulteres på ethvert tidspunkt, selv om der ikke er en Igus-konsulent til rådighed".

Der er desuden inkluderet et Iglidur-katalog med kassen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik