Teknovation Logo
robot

 
  • Novonordisk arbejder blandt med at implementere cobots på tværs af organisationen.

23. november 2020, kl. 07:02 

DIRA-besøg hos Novo Nordisk

DIRA inviterer 2. december til et virksomhedsbesøg hos Novo Nordisk, der stiller skarpt på, hvordan firmaet, der er verdens største insulinproducent, anvender robotter i produktionen.


DIRA-arrangementet foregår ved Novo Nordisk produktion i Hillerød og byder blandt andet på en række præsentationer fra Novo Nordisks ’Innovationslab’.

Det er enheden, der til dagligt supporterer virksomhedens øvrige afdelinger og eksperimenterer med implementering af robotter.

Eksempelvis stilles der skarpt på erfaringer om tidligere at have været et centralt udviklingscenter i en global virksomhed, samt overvejelser om, hvordan nyt produktionsudstyr bedst etableres, og hvordan implementeringen af robotter kan optimeres, fremhæves det.

Endelig vil arrangørerne gerne give deltagerne indsigt i Innovationlab-teamets refleksioner over, hvorvidt det er bedst at bevare innovationsprocessen centralt, eller om det bør uddelegeres mere ud til de enkelte afdelinger.

Dagen rundes af med en efter planen halvanden time lang rundvisning, hvor de fremmødte blandt andet får se testopstillinger og testrobotter i aktion.

Grundet restriktionerne i forbindelse med COVID-19 vil der være et begrænset antal pladser til virksomhedsbesøget, der er gratis for DIRA-medlemmer, og koster det 2.000 kroner (eksklusiv moms) for andre med deltagelse af op til to personer, oplyser robotnetværket.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik