Teknovation Logo
robot

 
  • Som et nyt tiltag, for både at imødegå den nye corona-virkelighed, samt sikre maksimal deling af viden, vil konferencen blive afviklet som et online live event, fremhæver arrangørerne.

19. november 2020, kl. 13:32 

RoboCluster fremlægger innovationsresultater

Ved Robot Innovation Summit 3. december byder RoboCluster på innovationsresultater og fortæller om fremtidens fokuserede robotnetværk.


RoboCluster over det seneste år haft travlt med at skabe innovation på alle robot- og dronefronter, fremhæver netværket. 

Den 3. december bydes der derfor på en konference, døbt Robot Innovation Summit, der præsenterer innovationsresultater og fortæller om fremtidens fokuserede robotnetværk.

Blandt andet vil deltagerne høre om de seneste nyheder inden for automation og styring, droner, kollaborative robotter og mobile robotter, påpeges det.

Dette gennem en række oplæg fra virksomheder og forskere, som, ifølge arrangørerne, har været med i innovationens-øje, når de sammen med videnspartnerne har deltaget i innovationen på tætteste hold.

Dertil vil eventet også være stedet, hvor sløret for indholdet i fremtidens fokuserede nationale netværk for robotter og droner løftes, konstateres det.

RoboCluster-medlemmer kan deltage fysisk til arrangementet, og for alle andre vil eventet blive streamet gratis, men kræver dog en forhåndstilmelding.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik