Teknovation Logo
robot

 
  • Ifølge AAU-rektor, Per Michael Johansen, så er topplaceringen udtryk for, at AAU's forskningsmiljøer på ingeniørområdet har et solidt fundament, men også at de konstant udvikler sig og er med til at sætte den internationale dagsorden på en række vigtige områder.

22. oktober 2020, kl. 14:38 

AAU igen i top i Europa på rangliste

For fjerde år i træk fremhæver universitetsranglisten fra U.S. News & World Report Aalborg Universitet som det bedste universitet i Europa inden for ingeniørvidenskab, lyder det fra AAU.


Rektor ved Aalborg Univesitet, Per Michael Johansen, er således begejstret for igen at være det bedst rangerede universitet i Europa inden for ingeniørvidenskab, ifølge ranglisten Best Global Universities 2021 (udgivet af organisationen U.S. News & World Report).

Han fremhæver, hvorledes det er et kæmpe skulderklap til universitets dygtige medarbejdere, der hver dag præsterer deres ypperste for at levere undervisning og forskning i verdensklasse.

Placeringen på listen er baseret på 13 indikatorer, der måler universiteternes akademiske forskningsresultater og deres globale og regionale omdømme, påpeges det.

Ud over topplaceringen i Europa indtager AAU en sjetteplads på verdensplan på ingeniørområdet. Desuden markerer AAU sig for andet år i træk i toppen inden for den nye kategori 'Electrical and Electronic Engineering', hvor universitetet er bedst i Europa og nr. tre i verden, konstaterer AAU.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik