Teknovation Logo
robot

 
  • De mindste plastsprøjtestøbemaskiner i Dr. Boy-programmet, som her Boy XXS, er i fokus i den aktuelle video.

22. oktober 2020, kl. 07:54 

Video-intros fra Dr. Boy

I forbindelse med tyske Dr. Boys seneste produktlanceringer har plastsprøjtestøbemaskin-producenten klippet en 4 minutters video sammen, hvor brugerne introduceres for teknologien bag de kompakte sprøjtestøbemaskiner.


I en aktuel video-præsentation stiller Dr. Boy skarpt på et par af de mindste maskiner i produktprogrammet, der i Danmark er repræsenteret ved Mouldshop.

Det gælder den mindste Boy XXS, der fremhæves som en vaskeægte sprøjtestøbemaskine med blot 6,3 tons lukkekraft og en snekkediameter helt ned til 8 millimeter – og derfra i gradvise spring op til diameter 18 millimeter som den største. Med den klassiske opbygning af sprøjteenheden (som på de større maskiner) kører den lille Boy XXS også efter ”først-ind-først-ud”-princippet, hvilket sikrer en homogene mindsprøjtning af materialet. Maskinen er specielt designet til såkaldte Micro-Moulds på 75 gange 75 millimeter, men kan også køre med større forme i de klassiske standard-mål. I præsentationen ses maskinen producere små PA6-emner med en vægt på blot 0,2 gram.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med Boy XS bevæger virksomheden sig et skridt op af stigen, men, ikke længere end at der stadig er tale om en lille og kompakt sprøjtestøbemaskine med 10 tons lukkekraft. I præsentationen er maskinen udstyret med en diameter 18 millimeter-snekke, der giver en maksimal skudvolumen på 15,3 kubikcentimeter, der anvendes til at støbe et æggebæger i et bionedbrydeligt Fibrolon-materiale, som efterfølgende håndteres med den ligeledes aktuelt introducerede integrerede fire-aksede robot og placeres på det medfølgende transportbånd.

Begge maskiner er som standard udstyret med Procan ALPHA 4-styring, der giver mulighed for at programmere sprøjtestøbeprocessen ned i mindste detalje via det grafiske interface.

Se videoen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik