Teknovation Logo
robot

 
  • Med mindre slid opnås længere levetid, der resulterer i mindre nedetid, produktionstab og splid. Alt i alt medfører det færre omkostninger til reservedele og løn til ressourcer, der skal tages fra andre opgaver, konstateres det.

Teknovation nr. 10/2020

Danmarkspremiere på titankæde

Tsubaki titan-kæde er specielt udviklet med aggressive miljøer i fokus, fremhæver Brd. Klee, der aktuelt har Danmarkspremiere på kæden.


Brd. Klee har traditionen tro en række af efterårets produktlanceringer i fokus.

Det gælder blandt andet en Danmarkspremiere i kædesortimentet. Nærmere bestemtTsubakis titan-kæde, der er specielt udviklet med fokus på aggressive miljøer, hvor lang holdbarhed er en vigtig faktor

Produktet er fremstillet med en hård overflade og en bedre friktion mellem rullerne, der reducerer slid væsentligt i forhold til end andre kæder i klassen, påpeges det.

De anbefalede applikationer findes typisk inden for brancher som metalbearbejdning, savværker/træbearbejdsning, teglværker/fremstilling af byggematerialer i sten, fremstilling af gipsplader, cementfremstilling, fabrikation af fødevarer som eksempelvis sukker og papirmøller, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik