Teknovation Logo
robot

 
  • Medarbejderne, der knyttes til erhvervshusene, får titlen Innovation Officer og træder ind i en nyoprettet stilling, hvor de repræsenterer både Innovationsfonden og GTS-institutterne. Den vigtigste opgave bliver at skabe relationer til og vejlede og informere virksomhederne om mulighederne hos GTS-institutterne og Innovationsfonden, fremhæves det.

17. september 2020, kl. 10:02 

Innovationsofficerer skal ud i erhvervshusene

Innovationsfonden og GTS-institutterne er gået sammen om en fælles tilstedeværelse i de regionale erhvervshuse med henblik på at styrke innovationindsatsen bredt i Danmark.


De syv GTS-institutter og Innovationsfonden er indgået et sammen om en fysisk tilstedeværelse i erhvervshusene med formålet at skabe et ednu bedre og mere sammenhængende erhvervsfremmessystem, meddeler parterne.

Indsatsen er særligt målrettet de virksomheder, der ikke på forhånd kender til, eller kun har et begrænset kendskab til Innovationsfonden og GTS-institutterne.

Tiltaget skal resultere i en øget fysiske tilstedeværelse i alle regioner af Danmark og dermed bane vejen for, at flere virksomheder med et behov for et innovationssamarbejde får adgang til Innovationsfonden og GTS-institutternes tilbud om både innovationsrådgvining og -finansiering.

Konkret vil en medarbejder med titlen Innovation Officer således blive knyttet til hvert erhvervshus med henblik på nemmere at kunne rådgive de regionale virksomheder.

"GTS-institutterne når bredt ud med sine ydelser til virksomheder i hele landet. Derfor giver det rigtig god mening for os at blive repræsenteret i de regionale erhvervshuse. De er døren ind til de virksomheder, der ikke allerede samarbejder med os eller andre i innovationsindsatsen," udtaler direktør i GTS-foreningen, Ragnar Heldt Nielsen, og fortsætter.

"Jeg håber samarbejdet fører til, at endnu flere danske virksomheder kommer i gang med innovation. Det er vejen til succes ikke mindst ift. den grønne omstilling. Det styrker forretningen og skaber vækst og arbejdspladser overalt i Danmark."

Innovationsfonden og GTS-institutterne er netop gået i gang med at finde fem ud af de seks medarbejdere, som skal repræsentere de to aktører i de regionale erhvervshuse. Stillingen i Erhvervshus Hovedstaden er allerede besat.

De nye medarbejdere bliver en del af erhvervshusenes knudepunktsfunktion i erhvervsfremmesystemet. Det indebærer blandt andet, at medarbejderen har arbejdsplads i erhvervshuset og medvirker i møder/aktiviteter, paneler og virksomhedsbesøg med videre, konstaters det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik