Teknovation Logo
robot

  • Valk Welding-koncernens virksomhedsstruktur og den grenrelle udvikling er et solidt grundlag for yderligere vækst i Europa. Vækstambitionen er i tråd med den udvikling, Valk Welding har implementeret i de sidste 42 år, både som systemintegrator og som teknologipartner, fremhæves det.

17. september 2020, kl. 14:44 

Valk Welding: Meget positivt resten af året

Producenten af robotsvejseløsninger Valk Welding oplevede en stor ordrenedgang i andet kvartal på tværs af koncernen. Men siden juli har aktiviteten være på niveau med sidste år og firmat ser meget positivt på resten af året.


I andet kvartal i år oplevede producenten af robotsvejsløsninger Valk Welding en stor ordrenedgang på 35 procent i forbindelse med nedlukningen af markeder over hele verden.

Siden juli har det dog set anderledes positivt ud, fremhæver virksomheden, der her havde det samme aktivitetsniveau som i 2019.

Den trend tror firmaet vil holde i resten af året, og nu fremhæver virksomhednen et meget positivt outlook for tredje og fjerde kvartal.

En af grundene til de gode udsigter, er at virksomheden siden mange år tilbage har valgt ikke at gøre sig afhængig af automobilindustrien, men fokuseret på den generelle industri med privat kontrolerede virksomheder.

Den generelle industri og privatledede iværksættere ser deres mulighed for lige nu at investere og være klar til det øjeblik, hvor økonomien tager kraftigt op, påpeges det. Derfor investerer virksomheder nu i robotiseret og automatisk produktion. En robotiseret produktion er ikke afhængig af samfundet eller af en virus, der gør det umuligt for medarbejderne at arbejde sammen.

Desuden er TechMan-cobotterne (introduceret sidste år) ikke påvirket af afstandsregler. Alle disse faktorer giver sammen et godt grundlag for den kommende periode med og efter Covid-19. Med en stærk kundegruppe i Europa og en fast leverandørkerne har Valk Welding et meget positivt perspektiv for de kommende år, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik