Teknovation Logo
robot

 
  • MADE's klyngeprojekter har til formål at hjælpe MMV’er i gang med at implementere og anvende ny teknologi og nye metoder.

14. september 2020, kl. 14:22 

Succes med dataopsamling

General Manager i VELUX, Per Laursen, fremhæver, ifølge MADE, succes med et dataopsamlingsprojekt, der har demonstreret et stort potentialet i virksomheden.


Efter implementering af dataindsamling og -analyse i fire anlæg på VELUX's fabrik i Skærbæk i forbindelse med et projekt under Manufacturing Academy of Denmark, MADE, har vinduesproducent nu høstet solide resultater.

Sådan lyder det fra General Manager i VELUX, Per Laursen, ifølge MADE.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi har haft stor succes med at få medarbejdere ind i processen som en aktiv del af det. Der er fortsat et stort potentiale – også på andre anlæg i fabrikken,” udtaler han.

Quality Manager i VELUX, Maria Juhl Andersen, uddyber, at dataopsamling nu er blevet en integreret del af hverdagen og at arbejdet har resulteret i frigivne timer i processerne. Og den tidsbesparelse, der er vundet, er blevet geninvesterei i uddannelse af medarbejderne.

Foruden VELUX har Kverneland Group og Dansac A/S været med i projektforløbet, hvor der på tværs af brancher er blevet delt viden om dataopsamling og -brug med rådgivning fra Alexandra Instituttet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik