Teknovation Logo
robot

 
  • AVN Teknik-standen er pænt besøgt løbende, og produktspecialist Flemming Blauert glæder sig over den gode dialog og stemning, som understreger behovet for det personlige møde under egnede rammer, som arrangørerne har sikret gennem TrygtMøde-konceptet.

8. september 2020, kl. 15:32 

Tryg førstedag i Brøndby

De bredere gange, og hele TrygtMøde-konceptet slår igennem i Brøndby i disse dage, understreger AVN Teknik-produktspecialist Flemming Blauert, efter en pæn, positiv og ikke mindst tryg førstedag. Han håber, at besøgende vil komme i samme stemning og takt onsdag og torsdag også.


AVN Teknik A/S er på plads i Brøndby i disse dage, og produktspecialist Flemming Blauert glæder sig over, at arrangører, udstillere og besøgende alle lever op til  konceptet TrygtMøde, og derved sikrer, at udstillere - såvel som gæster - kan mødes under trygge rammer i de tre dage Automatik 2020 varer til og med torsdag den 10. september.

”Normalt under en Automatik-messe så er gangene sorte af mennesker.Det er betryggende- set i lyset af smittefaren ved Covid-19, at gangarealerne er blevet bredere, så der er mere luft og plads mellem gæsterne. Den positive og intense atmosfære er her stadigvæk. Det summer af liv i alle afkroge af hallen. Du kan simpelthen mærke, hvordan både udstillere og besøgende på Automatik messen har glædet sig til at kunne mødes. Det menneskelige møde mellem personer kan noget andet, end når du sidder bag en skærm på Zoom eller Teams," påpeger Flemming Blauert.

Han fremviser blandt andet to aktuelt lancerede aktuatorer fra Thomson, henholdsvis H-Track-aktuatoren, der kombinerer det bedste fra elektronikkens og hydraulikkens verden, og Elektrak MD-aktuatoren, som han fremhæver for dens styrke, holdt op imod dens størrelse. Aktuatoren kan klare en belastning på op til 2 kiloNewton og hastigheder op til 45 millimeter/sekundet.

"Der har også været stor tilslutning til Automatik-messens konferencer her på førstedagen, så vi kan klart mærke et ryk ind i hallen, når konferencerne slutter," siger Flemming Blauert, og følger op med en opfordring: 

"Du kan roligt lægge vejen forbi Automatik-messen i Brøndby, da messen er et trygt mødested. Du skal blot huske at bestille billet hjemmefra".

AVN Teknik viser også produkter og komponenter inden for koblings- og bremseteknik, industrielle støddæmpere, frekvensomformere, planetgear og tavlekomponenter.

Deltagelse kræver forhåndstilmelding, hvilket kan ske ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik