Teknovation Logo
robot

 
  • Til Automatik 2020 er udfærdiget et komplet sæt retningslinjer, så besøg kan ske trygt og ansvarligt.

11. august 2020, kl. 13:18 

Trygt og ansvarligt koncept

Rammerne om den kommende Brøndby-begivenhed, 8. til 10. september, er baseret på et trygt og ansvarligt koncept, der er tilpasset tiden og de til enhver tid gældende retningslinjer, fremhæver arrangørerne. 


I en aktuel mail-udsendelse til kommende Automatik 2020-besøgende beroliges deltagerne, med klare tilkendegivelser om hvad der er gjort forud for begivenheden, for at sikre, at afviklingen sker i henhold til de til enhver tid gældende regler.

Hovedprærmisserne er besøgs-antal, afstand og hygiejne, og det er også hjørnestenene i de nøgleprincipper som messekonceptet afvikles under, fremhæver arrangørerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det påpeges samtidig, at netop netværk er bedst face to face, og at det derfor er vigtigt at rammerne hertil er både trygge og ansvarlige koncept, tilpasset tiden. Som besøgende er der derfor på Automatik-messen vigtigt, at man registrerer sig forud for messen, da det er afgørende for at antallet af samtidige gæster kan overholdes..

Husk tilmelding forud for besøg på messen, da der er et begrænset antal pladser, opfordrer arrangørerne, som ud over MCH-Messecenter Herning er Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, Dansk Robot Netværk, DIRA, VVS- & Eltekniske Leverandører, VELTEK, samt Automatik & Proces.

Se mere om tilmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik