Teknovation Logo
robot

 
  • På Automatik 2020 i Brøndby, den 8. september, afsløres det, hvem af de tre nominerede; Welltec, VOLA eller Juliana Drivhuse, der bliver den endelige vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2020.

6. august 2020, kl. 14:16 

Besøg hos de tre nominerede

 Forud for uddelingen af DIRA Automatiseringsprisen 2020, der overækkes den 8. september i Brøndby, arrangerer Dansk Robot Netværk, DIRA, besøg hos de tre nominerede: Welltec, VOLA og Juliana Drivhuse, henholdsvis 20. august og 2. september.


Welltec, VOLA og Juliana Drivhuse har mindst én ting til fælles. De har alle implementeret gode automatiseringsløsninger, og er samtidig de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2020. Før den endelige vinder bliver fundet, besøger DIRA sammen med medlemmer og jury de tre nominerede virksomheder.

Det første besøg er den 20. august klokken 10 hs Welltec i Esbjerg, hvor der stilles skarpt på Welltecs robotsvejseløsning til produktion af udstyr til energisektoren. Løsningen giver Welltec afgørende konkurrencefordele på flere vigtige parametre, hvilket er med til at sikre, at Welltec kan fastholde sin position som førende High Tech Engineering-partner i energisektoren. Blandt fordelene ved løsningen er mindre ensidigt gentagende arbejde, ingen gener fra giftig røg og høj grad af sporbarhed af selv den mindste svejsedetalje.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De to andre besøg er begge den 2. september.

Først er det hos VOLA ved Horsens, hvor deltagerne samles klokken 9.15 til 11.45, og kommer rundt i  VOLA-produktionen, hvor firmaet har installeret en flåde af i alt ni mobile robotter for hurtig og fleksibel omstilling af produktflowet. Automatiseringen har gjort, at VOLA hurtigere kan omstille sig til nye markeder, samtidig med at det har højnet produktiviteten. Ved at automatisere processen er fejlene, der tidligere er sket under manuelle arbejdsmetoder, fjernet, og de ansatte har færre tunge løft og ensformigt arbejde. 

Derefter er der besøg i Odense mellem 13.15 og 15.45, hvor Juliana Drivhuse åbner dørene op, og viser deres automatiseringsløsning frem. Juliana Drivhuse i Odense har planlagt og implementeret en avanceret robotcelle, der forener lagerautomater med avanceret visionteknologi i en fuldautomatisk pakkeløsning af delelementer til drivhuse. Indtil nu har de små drivhusdele ligget i en stor pose sammen med de større dele, som er blevet sendt ud til kunderne. Efter automatiseringen af processen bliver delene pakket i rumopdelte papkasser, der gør oplevelsen bedre og samlingen langt mere overskuelige for kunderne.

Se mere om DIRA-arrangementerne ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik