Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelt lancerede KR 300LP gør det muligt for Kuka at tilbyde lineære robotter i spændvidden op til og med 600 kilogram.

5. august 2020, kl. 11:22 

Lineær robot til tungere last

Med introduktionen af den lineære robot KR 300LP kan Kuka nu tilbyde at håndtere tung last, op til 600 kilogram, med præcision og hastighed, fremhæver producenten.


Nu præsenterer Kuka det seneste skud på stammen i produktfamilien af lineære robotter, KR 300LP, og dermed tilbydes lineære robotter i spændvidden op til og med 600 kilogram, fremhæver partneransvarlig Micael amandusson, Kuka Nordic:

"Med den nye tilføjelse KR 300LP kan vores kunder håndtere tung last med meget høj præcision og hastighed, og det areal, som robotten kan betjene, giver et maksimalt område på 675 m3, som kan nås, siger Micael Amandusson, og konstaterer:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Dette gør, at tungere gods hurtigt og effektivt kan flyttes mellem maskingrupper ved hjælp af et standardprodukt. Takket være modulopbygningen kan produktet let tilpasses det påkrævede areal/område".

De lineære robotter passer til miljøer, hvor der er behov for flytning af materiale, for eksempel inden for og mellem maskiner, palletering og positionering. KR 300LP er i den forbindelse en lineær robot, som let kan programmeres uden behov for særligt kendskab til PLC eller drivekundskaber. Som en ekstra bonus er det muligt at køre portalen manuelt med tilhørende smartPAD, fremhæver Micael Amandusson.

De lineære robotter benytter samme styresystem som producentens "almindelige" robotter, hvilket indebærer, at der også findes funktioner som for eksempel personsikkerhed til disse. Samtidig opnår man, i forhold til permanent installerede robotter, fordele ved de lineære robotter, da de kan medvirke til at optimere kundernes automatiseringsbehov på en række områder og giver kunderne optimale muligheder for omkostningseffektivt at automatisere deres smarte fabrikker, anfører Micael Amandusson.

KR 300LP kan eksempelvis udstyres med yderligere to aksler, hvilket giver fleksibilitet og øget tilgængelig, hvor pladsen ellers er trang. Den lineære robot er desuden hævet over arbejdsfladen, hvilket gør at gulvarealet kan udnyttes maksimalt, påpeger han videre.

"Med vores serie af lineære robotter supplerer vi vores ordinære produktprogram og åbner op for nye mulige markeder for Kuka," siger Micael Amandusson.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik