Teknovation Logo
robot

 
  • Bestyrelsesmedlemm i Fremstillingsindustrien Camilla Haustrup Hermansen, der også er direktør og medejer af Plus Pack, er aktuelt udpeget til Innovationsfondens bestyrelse.

3. juli 2020, kl. 07:16 

Fremstillingsindustrien repræsenteret i Innovationsfondens bestyrelse

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget fire nye bestyrelsesmedlemmer og genudpeget et medlem til Innovationsfondens bestyrelse. Blandt andet Fremstillingsindustriens bestyrelsesmedlem Camilla Haustrup Hermansen, der også er direktør og medejer af Plus Pack.


Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget fire nye bestyrelsesmedlemmer og genudpeget et medlem til Innovationsfondens bestyrelse. De nye bestyrelsesmedlemmer skal blandt andet styrke fondens evne til at medvirke til den grønne omstilling, fremhæver hun.

Medlemmerne udpeges for en periode på indtil tre år med mulighed for genudpegning på op til seks år samlet. Den 30. juni udløb den seneste beskikkelsesperiode for fem af medlemmerne, hvoraf kun en kan forlænges.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Medlemmerne udpeges for en periode på indtil tre år med mulighed for genudpegning på op til seks år samlet. Den 30. juni udløb den seneste beskikkelsesperiode for fem af medlemmerne, hvoraf kun en kan forlænges.

De nye bestyrelsesmedlemmer er tiltrådt pr. 1. juli, og beskikkes for en tre-årig periode. Det er direktør Mette Glavind, Teknologisk Institut, Division for Byggeri & Anlæg, rådgiver og Visiting Executive Christian H.M. Ketels, Harvard Business School, gruppeformand Mads Andersen, 3F’s industrigruppe og næstformand, CO-industri, samt altså fra Fremstillingsindustrien under DI, direktør og medejer Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack. Genudpeget medlem er forskningschef Anne-Marie Engel, Novo Nordisk Fonden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik