Teknovation Logo
robot

 
  • Uddannelsesleder, og medudvikler af diplom-maskiningeniør-uddannelsen ved Campus Kalundborg, Henrik Folker Lund glæder sig til studiestarten til september.

26. juni 2020, kl. 07:14 

Bliv maskiningeniør i Kalundborg

Absalon Campus Kalundborg tilbyder fra efteråret diplomingeniør-uddannelse i maskinteknologi. Initiativet er taget for at styrke det nære samfund inden for industriel produktion.


Ansøgningsfristen for at tage den nyoprettede diplomingeniøruddannelse ved Absalon Campus Kalundborg nærmer sig, men uddannelsesleder Henrik Folker Lund, der også er medudvikler af uddannelsen i Kalundborg, understreger, at man vil optage studerende helt frem til studiestart, så længe, der er ledige pladser.

”Vi har fundet tidspunktet egnet, da man i regionen skal rejse relativt langt, for ellers at blive diplom-maskiningeniør, så Campus Kalundborg virker som et godt udgangspunkt for at samle interesserede,” fortæller Henrik Folker Lund.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at supplere med flere undervisningstilbud, så er man også gået ”All In” og har indkøbt det fornødne udstyr til både teori og praksis.


”Vi har til uddannelsen etableret et egentligt analyse- og prototypeværksted, som vi har gjort mobilt, ved at placere maskiner og øvrigt udstyr på vogne, så det kan anvendes fleksibelt i et stort undervisningsområde,” fortæller Henrik Folker Lund.


Investeringerne omfatter både en avanceret 3D-printer inden for Additive Manufacturing, AM, laserskanningsteknologi og blandt andet trækprøvemålemaskine, der supplerer den øvrige halvautomatiske maskinpark, der også tæller maskiner til traditionel drejning og fræsning med videre.


Det særlige analyse og prototype-værksted giver mulighed for at berører væsentligt emner for tidens maskiningeniører som Industrie 4.0, industriel automation i øvrigt såvel som robotteknologi og generel maskinkonstruktion.


”Dette uddannelsesinitiativ er blevet meget positivt modtaget blandt de lokale virksomheder, og det er også en vigtig del af uddannelsen, der varer 3,5 år, at man har adgang til praktiskpladser i nærområdet – ikke mindst i ”Biotekbyen Kalundborg”, som jo også er garant for potentielle jobs, når man har endt uddannelsen,” siger Henrik Folker Lund.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik