Teknovation Logo
robot

 
  • Der vil komme support for multiple robotter, fremhæver Igus.

2. juni 2020, kl. 16:19 

Gratis robotsoftware fra Igus

Tyske Igus annoncerer, at virksomheden nu stiller styrings- og simuleringssoftware gratis til rådighed til aktuelle lavprisautomationssystemer.


Energikæde- og polymerlejespecialisten Igus fremhæver, hvorledes virksomhedens styrings- og simuleringssoftware byder brugerne på en 'let-at-anvende-introduktion' til automatisering.

Softwaren benyttes i forbindelse med producentens modulære Robolink-sæt til opbygning af Cobot-robotarme og Drylin-produkter til fremstilling af gantry-robotter.

Den netop lancerede software giver eksempelvis brugerne mulighed for at programmere og styre en række forskellige robotbevægelser. En digital tvilling simulerer desuden bevægelserne, hvilket gør det muligt for programmøren at bestemme, hvilken type robot der er bedst til en applikationer inden køb.

Brugere kan eksempelvis programmere en robots bevægelse ved at røre på en touchskærm. Og så er der en YouTube-kanal til hjælp.

Virtuelle bokse kan også installeres for at forhindre, at en robot kolliderer med en maskine. Igus-robotstyringen kan også tilsluttes et styringssystem på højere niveau. Enten egnnem interfacekommunikation med Digital IO eller via Ethernet-kommunikation ved hjælp af en IP-adresse.

Fremover ønsker producenten desuden at kunne tilbyde eksempelvis skytjenester såsom visionintegration, ekstern idriftsættelse, samt online træning, som kunden kan booke med mere, konstaters det.

Hvornår featurene bliver tilgængelig for danske brugere er dog endnu ikke oplyst.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik