Teknovation Logo
robot

 
  • Tag på rundvisning på Igus' virtuelle messestand, der byder på over 100 displays og omtrent 40 videoer med information om de aktuelle lanceringer.

29. maj 2020, kl. 07:08 

100 virtuelle lanceringer

Igus har ved hovedsædet i Køln indrettet en cirka 400 kvadratmeter stand, som nu er åben for "besøgende" på nettet og leverer multimedia baseret information om emner som "Cost down, Life up. Det er vores mission". Messen er en del af den digitale support til kunderne, hvor virtuelle rundvisninger med personlige møder og gruppemøder kan arrangeres på standen.


Igus GmbH inviterer nu besøgende på "virtuelle messebesøg". Her kan man se hvordan firmaets højtydende polymerer kan anvendes til bæredygtig optimering af levetid og omkostninger på applikationer i bevægelse.

"Da den ene messe efter den anden blev aflyst, blev det hurtigt klart for os, at vi skulle skabe vores egen messe og dele den med verden fra Köln", forklarer Igus-CEO Frank Blase.  

Den fysiske 400 kvadratmeter messestand er opbygget ved hovedsædet og lagt virtuelt på nettet på www.igus.eu/virtualexhibition. På de individuelle stationer kan de besøgende benytte displays, film og tekster for at dykke ned i eksempelvis SPE-kabler designet specielt til energikæder til letvægts Drylin polymere teleskoper og øvrige Smart Plastics løsninger. Links leder brugeren til mere detaljeret teknisk information og videoer på websitet.

Der er også mulighed for et personligt møde med en Igus-produktekspert eller brancheekspert på den virkelige messestand, uden at den besøgende skal forlade sin arbejdsplads/hjemmekontor. Ved hjælp af en tablet, guider eksperten den besøgende gennem messestanden og har direkte adgang til de udstillede produkter og kan demonstrere deres anvendelse på maskinerne.

Herudover kan standen benyttes som base for en serie kurser og webinarer, som kunderne kan bruge til at udvide deres viden omkring alle aspekter af Motion Plastics fra Igus. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media