Teknovation Logo
robot

 
  • Idé-Pro er ved at igangsætte en serieproduktion af de fire forskellige emner, der sendes til Kassow Robots til montering. Emnerne er til robottens transportable styring og strømforsyning.

28. maj 2020, kl. 14:42 

Idé-Pro-samarbejde med Kassov

Danske Kassow Robots, der fremstiller syv-aksede Cobots, har indgået et samarbejde med Idé-Pro om tekniske emner i plast.


Kassow Robots var på udkig efter en leverandør til at fremstille tekniske emner i plast og kontaktede derfor Idé-Pro vedrørende fire 3D-filer og en kravspecifikation, fremhæver værktøjsspecialisten.

Nærmere bestemt er der tale om et håndtag til betjeningsholder i sort ABS-plast og tre forskellige kabinetemner i brandhæmmende ABS-plast. Ud fra kravspecifikationen kunne vores udviklingsafdeling anbefale to passende plasttyper.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På grund af et større råvarelager kunne virksomheden sikre Kassow Robots en hurtig leveringstid og billig emnepris ved at anbefale lagerførte plasttyper, lyder der fra Idé-Pro.

Efter emnemodning af 3D-filerne fremstiller virksomheden støbeværktøjerne på in-house værktøjsfabrikken i Danmark med henblik på serieproduktion, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media