Teknovation Logo
robot

 
  • Blackviews robuste Smartphone med termisk kamera, følges nu op med tilsvarende robuste tablet- og som her smartwatch-løsninger.

18. maj 2020, kl. 15:32 

Robuste løsninger fra Blackview

Fagfolk, der har behov for robuste løsninger, herunder også mobiltelefoner, der kan klare lidt af hvert, kender de robuste Smartphones fra Blackview. Nu lanceres et robust smartwatch og en tablet.


Skandinavisk Handelshus lancerer nu en kommende topmodel fra Blackviews BV9900 Pro Smartphone, der ligesom den tidligere lancerede model også har termisk kamera og FLIR.

Blackview har ikke kun haft travlt med at udvikle efterfølgeren til storsælgeren BV9800 Pro. Ud over en vifte af almindelige og robuste mobiltelefoner lanceres yderligere to produktgrupper: Smartwatch og tablet i form af BV X1 Smartwatch og BV Tab 8.

"Med de to produkter har vi nu et komplet sortiment til aktive mennesker, som har brug for noget solidt kram. Vores telefoner er jo kendt for at kunne holde til alt – en tur i asfalten eller under vandet – og det samme gælder den nye tablet og uret. Og ligesom Blackview-telefonerne er de udstyret med batterier, der holder strøm væsentligt længere, end hvad du ellers ser på markedet," siger direktør Peter Kock Møller fra Skandinavisk Handelshus, der har forhandlingen i Danmark, Sverige, Norge og England.

 BV X1 Smartwatch fås i to farver, orange eller sort. Det er med HD-farveskærm i 3D og hærdet glas og børstet stål. Der er fire urskiver at vælge imellem plus utallige indstillinger, bl.a. ni sportsindstillinger til at tracke træningsdata, måling af hjertefrekvens. Og så er der opkalds- og SMS-notifikationer. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik