Teknovation Logo
robot

 
  • MCH-direktør Georg Sørensen hilser Ervhervsministeriets aktuelle udmelding om fagmesser velkommen. (Foto: MCH)

15. maj 2020, kl. 15:58 

MCH genoptager fagmesser

De opdaterede retningslinjer fra myndighederne betyder, at også MCH nu igen har mulighed for at planlægge og gennemføre fagmesser. Den første bliveer Formland til august, og siden følger Automatik 2020, der skal afvikles 8. til 10. september i Brøndby.


Erhvervsministeriet har nu opdateret retningslinjerne for messeaktivitet, der er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre. Messeaktiviteten i MCH kan således genoptages, og interiør- og designmessen Formland bliver den første fagmesse, der kan slå dørene op i Herning, 13. til 16. august, oplyser administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, idet han hilser ministeriets udmelding velkommen:

"Vi noterer os med stor tilfredshed, at messeaktivitet nu igen er mulig til gavn for dansk erhvervsliv, vores udstillere samt de besøgende indkøbere og fagfolk. Det har stor betydning for vores forretning, da messeaktiviteten udgør hovedparten af den samlede omsætning i MCH A/S, der har været totalt nedlukket siden 11. marts," siger Georg Sørensen og tilføjer:

"Vi glæder os over igen at få mulighed for at samle de mange brancher og er nu i dialog med samarbejdspartnere, brancheforeninger og udstillere om hver enkelt messe. Vi ser frem til at kunne bidrage til genstarten af dansk erhvervsliv," siger Georg Sørensen.

Med 110.000 kvadratmeter fordelt over 15 messehaller samt 10.000 parkeringspladser har MCH mulighed for at sikre den nødvendige plads og de hygiejnemæssige tiltag, der skal til, for at myndighedernes retningslinjer og anbefalinger kan efterleves.

Lidt mere udfordrende vil det naturligt være i Brøndby Hallen, hvor Automatik 2020, den 8. til september, er planlagt, men også her arbejdes der på planer, så det hele kan ske ansvarligt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik