Teknovation Logo
robot

 
  • Ashish Chawla er blevet ansat i en erhvervs-ph.d.-projektstilling ved jernstøberiet Tasso i Pdense.

26. februar 2020, kl. 10:51 

Erhvervs-ph.d. optimerer hos Tasso

Tasso A/S i Odense meddeler, at Ashish Chawla er blevet ansat i en erhvervs-ph.d.-projektstilling ved jernstøberiet, hvor han primært skal arbejde med digitalisering og automatisering af virksomheden.


Pr. februar har Tasso ansat Ashish Chawla i en erhvervs-ph.d. projektstilling, med titlen: “Advanced process models for analysis and process control of continuous casting of iron”.

Formålet med projektet er at udvikle et hurtigt og pålideligt automatiseret styresystem til støbelinjerne, hvor støbeparametrene baseres på realtids dataanalyse og proceskontrol på data fra både eksisterende samt de seneste datakilder. 

Når systemet er udviklet og i drift, ventes det blandt andet at lette arbejdet for anlægskørerne, og give virksomheden endnu mindre variation i produkterne hen over en produktion.

Projektet er et tre-årigt erhvervs-ph.d., som er indgået i samarbejde med DTU og er delvist finansieret af Innovationsfonden.

Ashish Chawla er uddannet som civilingeniør, hvor bachelordelen inden for kemi er taget i Bangalore i Indien, og kandidat-delen inden for termisk energi med bæredygtighed i fokus er taget på DTU i Lyngby. Ashish Chawla er 29 år gammel, er lige flyttet til Odense og er ved at lære dansk. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik