Teknovation Logo
robot

 
  • Migatronic Sigma Select ROBO 400 A svejsemaskine til robotintegration – med aftageligt betjeningspanel.

25. februar 2020, kl. 07:14 

Sigma Select ROBO i RobWeldings topløsninger

Hollandske RobWelding har Migatronic-svejsemaskiner i sine løsninger, og særligt Migatronic Sigma Select ROBO foretrækkes.


Hos RobWelding, som er hjemhørende i hollandske Dodewaard, beskæftiger man 16 robotspecialister, der udvikler skræddersyede svejseløsninger med det mål at øge produktiviteten, fortæller virksomhedens direktør Karel van Vlastuin, som siden 2014 har arbejder tæt sammen med danske Migatronic, der i dag er virksomhedens foretrukne leverandør af svejsemaskiner til de færdige RobWelding-løsninger.

Det gælder særligt Migatronics Sigma Select ROBO-svejsemaskine, som han finder er en intelligent Mig-/Mag-svejsemaskine, der kan bruges til stort set alle typer materialer, og kan opgraderes med seneste software i hele dens levetid, forklarer Karelvan Vlastuin.

RobWelding tilbyder to standardløsninger; ReadyRobotic System og ReadyRobotic Cell. De kan tilpasses næsten enhver produktionslinje og implementeres i løbet af få timer, forklarer Karel van Vlastuin.

Hertil er Sigma Select ROBO udviklet til svejseautomatisering og kan integreres med en robotarm eller en større celle. Og svejsemaskinens intuitive betjeningspanel gør det muligt for brugeren at indstille den optimalt, fastslår han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik