Teknovation Logo
robot

 
  • Migatronic har siden 2016 har solgt over 200 CoWelder-svejserobotter til metal- og maskinvirksomheder i ind- og udland, og ekspanderer nu med yderligere en linje til CoWelder-produktionen.

21. februar 2020, kl. 08:27 

CoWelder-udvidelse hos Migatronic

Migatronic oplever stor efterspørgsel efter deres kollaborative svejserobot CoWelder. Derfor udvider svejsekoncernen nu produktionen af den populære svejserobot, med en ekstra produktionslinje til løsningerne, der har fået flere små og mellemstore virksomheder med på automatiseringsvognen.


Fortsat stor og stigende efterspørgsel på CoWelder får nu Migatronic til at udvide med yderligere en produktionslinje, der udelukkende skal producere og udvikle robotløsningen, som der nu er solgt over 200 af, fortæller direktør Christian Bols fra datterselskabet Migatronic Automation:

"Den store efterspørgsel efter CoWelder og vores knowhow har bevirket, at vi har valgt at opføre en ny produktionslinje kun til CoWelder-produktion og -udvikling. Dette gør, at vi kan blive endnu mere specialiserede og fokuserede på at udvikle de løsninger, der efterspørges i industrien," udtaler Christian Bols.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge Christian Bols skyldes den store efterspørgsel, at selv mindre produktionsvirksomheder er begyndt at kaste sig over automatiserede løsninger:

"Der har i flere år været talt meget om robotter og Industrie 4.0, men for mange små og mellemstore produktionsvirksomheder er det begreber, som er svære at forholde sig til. Det har i lang tid afholdt dem fra at hoppe med på den teknologiske udvikling," siger Christian Bols, og fortsætter:

"Flere små og mellemstore virksomheder er dog begyndt at kigge mod automationsløsninger, og i den forbindelse ser mange virksomheder robotter som et oplagt valg. Det skyldes blandt andet, at teknologien bag robotterne er blevet videreudviklet med henblik på at lave mere brugervenlige løsninger, der samtidig kan skræddersyes efter den enkelte kundes behov. I dag kan en robot således implementeres i en produktion uden de helt store omvæltninger, og det har fået efterspørgslen på industrirobotter til at tage fart. Det smitter især af på en robotnation som Danmark, hvor en virksomhed som eksempelvis vores har været på forkant med den teknologiske udvikling og begyndte at bygge robotløsninger i en tidlig alder".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik