Teknovation Logo
robot

 
  • Paneldebatten ved arrangementet modereres af Berlingske Tidendes politiske kommentator, Thomas Larsen.

20. februar 2020, kl. 14:14 

Den stærkeste danske vækstmotor

Det giver bonus for dansk økonomi, at flere danske virksomheder bygger forretningen på STEM-kompetencer. Det understreger Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, i den seneste “State of the Nation”-rapport, som organisationen offentliggør ved et gratis arrangement 17. marts i København.


Stadig flere danske virksomheder bygger deres forretning på STEM-kompetencer (Science, Technology, Engineering, Mathematics), og det giver bonus for dansk økonomi, fremhæver Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV.

Konklusionen kommer fra ATV's netop udfærdigede “State of the Nation”-rapport, der vurderer, at Science & Engineering-virksomhederne, S&E, i Danmark aktuelt bidrager med 332 milliarder kroner til bruttonationalproduktet, og dermed, ifølge ATV, er den stærkeste vækstmotor i Danmark.

Ved et åbent gratis arrangement den 17. marts i BLOXHUB i København præsenterer formand for ATV's Science & Engineering-projekt, Charlotte Rønhof, de vigtigste konklusioner fra den nye rapport.

Her vil hun blandt andet uddybe konklusionen, at S&E-virksomheder er blandt de firmaer i Danmark, der er bedst til at omsætte forskning til forretning, samt at de vokser langt hurtigere, eksporterer mere og er langt mere produktive end virksomheder, der kun i mindre grad arbejder med STEM.

Efterfølgende er det muligt at deltage i en debat med et panel bestående af eksperter fra ATV’s bagland, om hvordan Danmark fremadrettet bedst muligt kan bruge S&E som motor for innovation, vækst og velfærd.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik