Teknovation Logo
robot

 
  • "Igus vil med Chainge Recycling-programmet yde et bidrag til en reduktion af plastaffald og en forbedring af genanvendelsesprocessen," siger virksomhedens øverste koncernchef, CEO Frank Blase.

17. februar 2020, kl. 15:59 

Genanvendelsesprogram for energikæder

Tyske Igus GmbH, Køln, meddeler, at virksomheden nu iværksætter et genanvendelsesprogram for energikæder, for derved yderligere at gavne miljøet.


Med Chainge Recycling-programmet vil Igus nu gøre noget for at brugerne kan sende deres plastkæder tilbage til Igus til genanvendelse ─ uanset fabrikat.

De kan derved eliminere omkostninger til bortskaffelse og modtage et tilgodebevis til køb hos Igus, lyder det fra Igus, der vil lade både kunderne og miljøet drage fordel af initiativet. 

Målet med programmet er at genanvende plast fra energikæder og bruge dem til nye produkter. Hertil kan brugerne indsende deres gamle udtjente energikæder i plast til Igus efter rengøring ─ uanset kædens faktiske producent. Plasten sorteres, renses, formales og emballeres. Herefter kan den genanvendes af Igus eller andre selskaber til produktion af tekniske produkter. Kunden modtager et tilgodebevis modsvarende 0,78 euro pr. kilogram.

"Igus påtager sig dette ansvar, da vi stræber efter at yde et bidrag til en reduktion af plastaffald og en forbedring af genanvendelsesprocessen," siger øverste koncernchef, CEO Frank Blase, og tilføjer:

"Det er ikke noget nyt for os. Som verdens største producent af energikæder i plast, genanvender vi allerede 99 procent af det plastaffald, der opstår i produktionen, for at genbruge det som granulat. Chainge-programmet er nu det næste vigtige skridt i retning af en bæredygtig virksomhedsdrift". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik