Teknovation Logo
robot

 
  • Som opfølgning på de to OUTLOOKS-rappoter planlægger ICDK Shanghai en studietur for danske IoT-virksomheder og -forskere i løbet af 2020.

24. januar 2020, kl. 16:23 

Kina satser stort på Internet of Things

Smart Cities og IoT-teknologi er en meget vigtig del af Kinas nationale strategi for udvikling af fremtidens byer, lyder det i aktuel Outlook-rapport fra statens Innovation Centre Denmark, ICDK, i Shanghai.


I rapporten China – IoT Nation. Smart Cities, undersøger statens Innovation Centre Denmark, ICDK, i Shanghai, hvordan IoT anvendes i Smart City-løsninger, og hvordan udviklingen af IoT i Kina kan inspirere danske virksomheder og universiteter til nye samarbejds- og markedsmuligheder.

Eksempelvis er det muligt at læse cases om IoT-løsninger, der kan give færre trafikpropper, mindre luftforurening og effektiv digital bortskaffelse af affald, fremhæver Uddannelses- og Forskningsministeriet, der er med til at finansiere de i alt syv ICDK-centre rundt om i verden.

Faktisk er der forfatte to rapporter om Kinas store satsning på IoT. I den anden rapport er der sat spot på IoT i relation til kunstig intelligens og big data.

Rapporterne giver begge et indblik i Kinas nationale planer og strategier for at styrke den kinesiske IoT sektor, hvor der også lægges vægt på at præsentere en lang række cases, som giver et indblik i de forskellige måder hvorpå IoT allerede anvendes i dag i Kina.

Læs rapporterne her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik