Teknovation Logo
robot

 
  • FTS flowswitch giver flowovervågning og temperaturmåling i én enhed.

14. januar 2020, kl. 15:12 

Én flowswitch - to målinger

SICK´s FTS-flowswitch giver flowovervågning og temperaturmåling i én enhed, hvilket gør den ideel hvor der er behov for begge dele.


En kombination af flow- og temperaturmåling kan med fordel anvendes til eksempelvis pumpebeskyttelse, overvågning af køle- og smøremidler, rengøringsmidler i industrielle vaskemaskiner, oliestrøm i hydrauliske systemer eller CIP-renseanlæg, fremhæver SICK A/S i forbindelse med moderselskabets lancering af FTS-flowswitch..

Switchen arbejder ved procestryk op til 100 bar med flowhastigheder op til 150 centimeter/sekundet, og har er en temperaturføler med et temperaturområde fra minus 40 op op til plus 150 grader Celsius.

Med to digitale udgange og IO-link interface overvåger FTS de målte værdier og sender disse til en styring, så snart en indstillet grænseværdi nået. FTS-sensoren er forhåndsoptimeret til vand og olie, hvilket forenkler og fremskynder idriftsættelse af de to mest gængse medier, selv om så at sige alle væsker kan kalibreres hurtigt og nemt, fremhæver SICK.

Sensoren findes i to varianter. Den ene er industrielt designet med et OLED-display og betjeningsknapper, der gør det nemt at ændre parametre. Displayet kan drejes 180 grader så man altid let kan se status direkte på sensoren. Den anden variant har et hygiejnisk design med et robust hus i rustfrit stål, som beskytter sensoren under rengøringsprocesser, så den kan modstå CIP / SIP-forhold.

I begge varianter kan man indstille parametre via IO-Link adgang. SICK´s gratis Sopas-software giver et overblik i forhold til hvad sensoren ser og gør det i det hele taget let at finjustere sensoren. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik