Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Kick Off-mødet for at etablere en sjællandsk robotklynge midt i september var der fuldt hus og stor interesse blandt de mange fremmødte, fremhæver arrangørerne RoboCluster, Odense Robotics og UAS Danmark.

10. januar 2020, kl. 07:00 

Robottræf på DTU 30. januar

RoboCluster, Odense Robotics og UAS Danmark inviterer igen til et robottræf på DTU, hvor tankerne bag Robotics Alliance-initiativet skal uddybes, og dannelsen af et lokalt netværk i hovedstadsområdet skal diskuteres yderligere.


Forretningsområder, der involverer robotter, droner og automation, er i kraftig vækst.

Det understreger arrangørerne af det andet Robottræf CPH-event i form af RoboCluster, Odense Robotics og UAS Danmark, der påpeger, at fremgangen drives af globale makrotendenser med øget udvikling og anvendelse af robot- og automationsteknologi i en række traditionelle såvel som nye anvendelser.

For yderligere at støtte op om væksten på området i Danmark mener parterne, at en stærk kobling af relaterede danske virksomheder i en nationale klynge for robotter, droner og automation er en oplagt mulighed.

Dette er baggrunden for mødet, der følger op på et Kick-Off-event i september ligeledes på DTU, og hvor tankerne bag Robotics Alliance initiativet igen præsenteres med henblik på yderligere at komme i dybden med ideer til, hvordan et lokalt netværk på sjælland i den nationale klynge kan få luft under vingerne.

Herudover får deltagerne mulighed for at høre mere om aktuelle robotaktiviteter på DTU, ligesom der vil blive præsenteret robot-cases fra Hovedstadsområdet. Endelig er der inviteret en CTO fra en større fremstillingsvirksomhed til at fortælle om planer og ønsker til robot-branchen, konstaterer arrangørenen.

Se mere om program og tilmelding her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik