Teknovation Logo
robot

 
  • Fem danske virksomheder fra fem forskellige steder i Danmark fortæller om deres Horizon 2020-projekter i fem videoer, som skal inspirere flere danske forsknings- og innovationsparate virksomheder til at indgå i internationale forsknings- og innovationsprojekter finansieret af Horizon 2020.

13. december 2019, kl. 17:38 

Fem inspirerer for at få flere med

Styrelsen for Forskning & Uddannelse indleder en kampagne, der har som mål, at få flere danske virksomheder med i EU’s forsknings- og innovationsprogrammer.


En målsæting om at få flere danske virksomheder til at deltage i EU’s forsknings- og innovationsprogram, fordi de via internationale forsknings- og innovationsprojekter blandt andet får udviklet teknologi, opnår adgang til viden og etablerer netværk med førende forskningsmiljøer og virksomheder i udlandet, er målgruppen for Styrelsen for Forskning & Uddannelse, der har igangsat en kampagne for at innovations- og forskningsparate virksomheder opnår kendskab til det nuværende forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020 og de fordele, der er ved at deltage.

Holo fra København deltager i et udviklingsprojekt om selvkørende busser. Nordic Bioscience fra Herlev samarbejder med de bedste forskere om behandling af leversygdomme. Blue Ocean Robotics fra Odense vil opbygge et netværk til superspecialister i Europa. Ennogie fra Ikast øge deres effektivitet med 40 procent. Ballard fra Hobro øger deres synlighed i Europa.

Alle er de en del af en kampagne, som Styrelsen for Forskning & Uddannelse lancerer på siden www.ufm.dk/h2020/virksomhed, med kickstart i uge 50, der informerer om og inspirerer til at deltage i Horizon 2020-projekter.

Kampagnen udspringer af styrelsens handlingsplan for dansk deltagelse i EU's rammeprogram for forskning og innovation – det nuværende Horizon 2020 og det kommende Horizon Europe. Og for virksomhederne er der god grund til at søge finansiering i Horizon 2020 i 2020 og fra Horizon Europe i 2021 og årene frem. Undersøgelse, der er udarbejdet for styrelsen af Oxford Research, viser, at danske virksomheder tilegner sig både viden, får udviklet produkter og styrket deres internationalisering, når de deltager i Horizon 2020-projekter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik