Teknovation Logo
robot

 
  • Enabled Robotics har torsdag aften fået tildelt DIRA Teknologiprisen 2019. Her ses firmaets stifter Lars-Peter Ellekilde (t.h.) og firmaets første udvikler, Thomas Fridolin Iversen (t.v.) med prisen.

14. november 2019, kl. 20:02 

DIRA Teknologiprisen til Enabled Robotics

Ved DIRA Business 2019´s festmiddag overrrakte Go’ morgen Danmarks teknologiekspert David Guldager den første "DIRA Teknologiprisen" til Enabled Robotics.


Det blev Enabled Robotics, der løb med DIRA Teknologiprisen 2019 for sit produkt ER-ABILITY, da prisen blev uddelt for første gang, blandt de nominerede tre virksomhed, som ud overmEnabled Robotics omfattede InnospeXion - for sit produkt Materialesortering med Multi-spektral røngtenteknologi - samt Kobots – for deres stemmestyrede tilskæringsrobot Amigo.

De nominerede pitchede deres produkter til juryen til DIRA Business 2019 og igen foran deltagerne til DIRA Business 2019-festmiddagen torsdag aften, hvor vinderen blev afsløret.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


DIRA Teknologiprisen 2019 blev overrakt af Go’ morgen Danmarks teknologiekspert David Guldager. Begrundelsen fra juryen for, at det var Enabled Robotics, der skulle modtage prisen lyder:

"Enabled Robotics har med ER-ABILITY skabt et produkt bestående af to avancerede robotter. Kernen i produktet er en meget brugervenlig betjeningsflade, som gør programmering af de to integrerede robotsystemer hurtig og enkel. Det er et produkt, som gør det muligt at automatisere en del processer på en ny måde, og som dermed har et stort markedspotentiale".

Med uddelingen af DIRA Teknologiprisen er håbet at skabe opmærksomhed om nye teknologiske muligheder og ikke mindst inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af nye, innovative produkter, fastslår DIRA.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media