Teknovation Logo
robot

 
  • RIMA er et fireårigt projekt, der sigter mod at etablere et europæisk netværk af 13 'Digital Innovation Hubs' for robotteknologi og et stort antal industrisammenslutninger. En Digital Innovation Hub er en one-stop-shop, som hjælper virksomheder til at blive mere konkurrencedygtige gennem digitale teknologier. De tilbyder adgang til den seneste viden, ekspertise og teknologi, så de kan hjælpe deres kunder med pilotproduktion, tests og eksperimenter med digital innovation. Teknologisk Institut er den danske RIMA-hub.

14. november 2019, kl. 14:23 

EU-tilskud til inspektion med robotter

Virksomheder, der arbejder med robotteknologi inden for inspektion og vedligehold, kan lige nu søge om at modtage op til 2.2 millioner danske kroner i finansiering i det europæiske projekt RIMA. 


Teknologisk Institut er ansvarlig for den er den danske hub i det fireårigt europæiske projekt, Robotics for Infrastructure Inspection and Maintenance, RIMA.

I forbindelse med projektet afholdes nu i to omgange ansøgningsrunder, hvor virksomheder har mulighed for at præsentere en løsning, eller teknologier der kan være en del af løsningen, til de udfordringer som er til stede indenfor henholdsvis vandforsyning og sanitet, vej, jernbane og infrastruktur i byer, transportknudepunkter, nuklear-infrastruktur, olie- og gasudvinding samt energiproduktion og distribution.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den første ansøgningsrunde er nu åbnet, hvor 25 projekter i alt vil blive udvalgt, med deadline for ansøgninger er den 19. december.

”Det er et tilbud til virksomheder om at få midler til at videreudvikle på deres produkt eller at komme videre fra Proof-Of-Concept til et reelt produkt,” siger konsulent hos Teknologisk Institut og leder af projektet fra instituttets side, Jeshith Damsbo Anandasubramaniam, og fortsætter:

”Udover finansiering kan virksomhederne igennem RIMA-projektet også modtage hjælp til tests og teknologioverførsel, rådgivning, træning og uddannelse i robotteknologi."

Han uddyber, at grundstenen i projektet er videndeling på tværs af netværk, der har til formål at gøre store og mindre virksomheder klogere på, hvilke muligheder der findes for at anvende robotter inden for vedligeholdelse og inspektion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media